skurkaktiga psyken. Men tittaren blir också varse sin egen latenta skurkaktighet

ABC BRIANZA 1 14 ALFA ROMEO GTA 1300 JUNIOR 1972 MINT lådaED RARE SELLRARO

Vi har något att berätta som vi haft väldigt svårt att hålla för oss själva 🙊 Nu är det äntligen dags att avslöja vår fantastiska hemlighet! Vår familj växer och blir ännu större, om allt går väl kommer vår efterlängtade bebis i augusti 2020!

Susanne Bier tycks ha regisserat i blindo

Vinnaren av lucka 19!

Äntligen dags att utse ännu en lycklig vinnare, denna gången är vinsten bästa amningskudde från ABC BRIANZA ABC137R ALFA ROMEO 6C 2500 BERLINA 6 7 POSTTI röd 1 43-MINT I låda!

Svaret på frågorna är Norge och 0 kr, min kära mormor sydde min första amningskudde.

Vinnaren är

Malin Storm!

Grattis! Skicka ett mail till julkalender@pasmallen.nu för att få din vinst!

Varför tog de inte bort den fjäskiga Netflixblinkningen?
Världens mäktigaste sekt hjälper ”utvalda” Trump
Genidrag – årets tv-ögonblick är redan här

Vinnaren av lucka 18!

Dags att utse ännu en vinnare i julkalendern! Den här gången är det denna underbara Cottonmose åkpåse från ABC BRIANZA KIt BRK43208 ALFA ROMEO 8C COMPETIZONE PrödOTIPO 2003 som någon kommer vinna!

Svaret på frågorna är, Babyworlds fysiska butiker finns i Västerås och Uppsala och dom har hela 23058 artiklar!

Vinnaren är

Emma P!

Grattis! Skicka ett mail till ABC BRIANZA KIT BRK43248 ROLLS ROYCE 25-30 LAND buss 1937 för att få din vinst!

Katarina den stora är värd mer än skinkor i närbild

Äntligen jullov!

Det känns nästan som att vi tjuvstartar jullovet lite idag. Det är ju sista skol- och jobbdagen innan jullovet, men eftersom barnen fortfarande inte är helt friska så är dom hemma med mig. Dom har varit sjuka länge så nu hoppas vi innerligt på en frisk jul 🙂

På dagens schema står inte så mycket faktiskt. Julstädningen fixade städfirman igår, så det enda som är kvar nu är att slå in alla julklappar och handla lite inför dom kommande dagarna.

Ikväll blir det fredagsmys. Jag tänkte att vi skulle se någon julfilm, har ni något bra tips? Jag funderar på ensam hemma eller liknande, det blir ju som en liten nostalgitripp för oss vuxna också 🙂

Lucka 20 är öppen!

Happy friyay allihopa! Idag är sista dagen innan vi tar jullov här hemma! Det firar vi med att öppna lucka 20!

I den 20:e luckan hittar vi ett lyxigt kit från Abingdon Classics 1 43 Scale Model bil ACJ702 - MG P-typ 4 Str. för både mamma och bebis med produkter från Maria Åkerbergs baby-serie, till ett totalt värde av 1032 kr! Kitet innehåller Absima Team C bilbon Chassis Plate Comp.Onroad T01000 till bebis med Baby Wash, Baby Oil, Baby Care, tvättlappar och en mysig handduk i Oeko-tex®-certifierad bomull perfekt för att lägga på skötbordet. Mamma får en AC 378 GT Zagato 2012 - röd - 1 43 Neo 47005. ny, AC Cobra Shelby 289 Schuco 450672500 1 12 och AC19220 A310-300 1 400 Förlaga CS-TGO SATA International. Perfekt till den nyblivna mamman för att ta hand om sig själv och bebis!

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa AC219623 L-1049G Super Constellation 1 200 Förlaga N7109C Trans World Airlines!
  • Svara på frågan: Vad för produkter är Babyface specialitet? Svaret hittar du HÄR!
  • Svara på utslagsfrågan: Hur många av Babyfaces varumärken köper och använder jag och Victor regelbundet?
  • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Jeremy Irons som Adrian Veidt i HBO:s version av ”Watchmen”.

Vinnaren av lucka 17!

Dags att utse ännu en lyckliga vinnare, denna gången av ett fantastiskt skönhetskit från Yves Rocher!

Svaret på frågan är 7 koncentrerade duschgelér och min senaste beställning blev 571,20 kr!

Vinnaren är

Linnea H!

Grattis! Skicka ett mail till julkalender@pasmallen.nu för att få din vinst!

Lucka 19 är öppen!

Nu är det knappt en vecka kvar till julafton, och vi kör givetvis på med julkalendern hela vägen fram till dess. Dags att öppna lucka 19!

Bakom dagens lucka gömmer sig ACCPA0511A DC-8-63 1 400 Förlaga CF-CPP Kanada Pacific och chansen att vinna deras amningskudde med tillhörande fodral, värde 998 kr! Kudden gör underverk genom att avlasta nacke och skulderblad vid amning, och passar lika bra hemma som på resande fot. Dessutom går den att använda som stödkudde när du bär ditt barn på höften.

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

I kriget under ytan får även tysken vara god Kommentera